Info parket.

Wat is het verschil tussen parket en een houten vloer?

Steeds meer mensen kiezen voor een houten vloer. De warme uitstraling, duurzaamheid en vele keuzemogelijkheden geven de doorslag. Maar een houten vloer is niet altijd hetzelfde als een parket vloer.

 

Parket op de vloer.

Een parketvloer is een houten vloer die is samengesteld uit kleine of grote vloerdelen. Deze delen zijn gelegd in een bepaald patroon. Door de grote keuze in houtsoorten, afwerkingsmethoden en patronen zijn de mogelijkheden van een parketvloer bijna oneindig. U kunt uw parketvloer dus precies afstemmen op uw smaak en inrichting.

 

Echt parket van hoge kwaliteit.

Kiest u voor parket, dan heeft u niet alleen heel veel keuze, u kiest ook voor parket van de beste kwaliteit. Onze leveranciers weten precies hoe hoog de eisen zijn die we aan het hout en andere materialen stellen. We controleren iedere partij. De parketteur controleert ook nog eens op de kleinste punten. Zo weten we zeker dat we achter de vloer van parket staan die bij u wordt gelegd. 

 

Een vloer van parket is altijd van echt hout.

Een voorwaarde voor een vloer van parket is dat de toplaag uit hout bestaat. Deze toplaag is slijtvast gemaakt, waardoor uw vloer jaren meegaat. Parketservice Jeurissen legt geen loeren van massieve houten planken.  De charme van hout is dat het om puur natuur gaat en dus blijft "leven". Planken vloeren blijven kieren, scheuren en bollen. Daar zit u als klant niet op te wachten. Een vloer van Parketservice Jeurissen ligt er na jaren nog precies hetzelfde bij als op de dag dat het parket gelegd werd.