Trap renovatie.

Uw trap renoveren?

Over het algemeen heeft een trap veel te verduren; we lopen de trap meerdere malen per dag op en af. Het is dan ook niet vreemd dat veel trappen slijtage vertonen. Met onze renovatiesystemen renoveer u uw trap gemakkelijk en snel door een overzettrede aan te brengen. Ook vanwege veiligheidsoverwegingen kan het verstandig zijn om uw trap te renoveren. 

Natuurlijk kan het ook nog gewoon zo zijn dat u uw huidige trap niet meer mooi vind en op een eenvoudige manier de trap wilt verfraaien.

Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor een nieuwe trap met:

  • Echte houten overzettrede van eiken
  • Treden met een laminaat toplaag
  • Treden met pvc bekleding

Traprenovatie kosten?

Wanneer uw trap gerenoveerd moet worden, bent u natuurlijk benieuwd wat de gemiddelde kosten hiervan zijn. De prijs is afhankelijk van het soort trap (open of gesloten trap), extra opties, afwerking, vorm (draai of rechte trap) en de hoogte van de trap.

Traprenovatie PVC

U kunt kiezen om uw trap te bekleden met PVC treden. Het voordeel van een traprenovatie met PVC is dat het materiaal zeer veelzijdig en goedkoop is. Met PVC heb je keuze uit veel soorten motieven en kleuren, waardoor er altijd wel een type is dat bij uw interieur past.
PVC is eenvoudig te bewerken en erg sterk. Wanneer u voor PVC kiest bij uw traprenovatie zorgt u voor een weerbare trap die bestand is tegen slijtage, vocht en krassen. Ideaal voor een huishouden met kinderen of huisdieren.

LAMINAAT OVERZETTREDE

Laminaat traptreden met authentieke houtdecoren, een voelbare antislip oppervlaktestructuur en een natuurlijke geoliede uitstraling.

Beschikbaar in 12 decoren.

Bij deze collectie loopt de neus enigszins terug wat te trap een elegante look geeft. De toplaag van deze serie is gemaakt van CPL.

Meer informatie over traprenovatie

Wilt u meer informatie ontvangen over traprenovatie of heeft u behoefte aan advies voor uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per telefoon, e-mail,  WhatsApp. Ook kunt u even langskomen na het maken van een afspraak in onze showroom