Tapis vloeren.

Ambachtelijke vloeren van Tapis parket.

De "oude" oorspronkelijke parketvloer wordt ook wel Tapis parket genoemd. Tapis parket is 6 to 9 millimeter dik massief parket dat door middel van lijmen en spijkeren op een spaanplaat of mazaiek eiken ondergrond wordt bevestigd.

 

Uw perfecte parketvloer van Tapis parket.

Parketservice Jeurissen is een specialist die deze ambachtelijke vloer bij u perfect kan leggen. Vloeren van Tapis parket worden ter plaatste gestopt en geschuurd om naden en oneffenheden weg te werken. Daarna wordt de vloer verschillende keren behandeld, naar gelang de wens van de klant. 

 

Met Tapis parket kunt u alle kanten op.

Vroeger legde men parket bijna altijd in stroken naast elkaar. Een enkel keertje koos men voor het visgraat motief. Tegenwoordig is met Tapis parket bijna alles mogelijk. Het motief bepaald de uitstraling van uw kamer, maar ook eventueel verschillende houtsoorten en de afkadering van biezen en banden. Uw fantasie bepaald de grens.  

 

Een leven lang plezier van uw vloer.

Een Tapis parketvloer is bedoeld om jaren en jaren mee te gaan. U kiest dus voor een zeer slijtvaste en kwalitatieve vloer die om weinig onderhoud vraagt. Wij stellen hoge eisen aan onze producten. Want Parketservice Jeurissen vindt kwaliteit iets vanzelfsprekends.