Plankenvloer.

De voor en nadelen van een plankenvloer.

Wilt u een rustieke sfeer in uw huiskamer? Een eiken planken vloer kan voor die uitstraling zorgen. Maar een massieve planken vloer heeft ook veel nadelen. Parket in brede houten vloerdelen heeft dezelfde warme uitstraling, maar gaat veel langer mee. Wilt u een parketvloer met de uitstraling van een planken vloer? Kies dan uit ons assortiment voor lamelparket.

 

Planken vloeren blijven kieren, scheuren en bollen.

Parketservice Jeurissen legt geen massieve planken vloeren. De charme van hout is dat het om puur natuur gaat. Dat betekent dat het blijft "leven". Een planken vloer blijft dus kieren, scheuren en bollen. En dat is vast niet uw bedoeling.

 

Rustiek parket van Parketservice Jeurissen.

Een parketvloer is lang niet altijd spiegelglad. Door voor brede eiken vloerdelen te kiezen, creëert u de uitstraling van een rustieke planken vloer. Maar u heeft alle voordelen van kwalitatief en slijtvast parket dat een leven lang meegaat.

 

Het comfort van parket.

Comfortabel wonen is een groot goed. Een parketvloer is veel gemakkelijker schoon te houden dan een massieve planken vloer en straalt toch dezelfde natuurlijke warmte uit. Het geschuurde en afgewerkte hout voelt zeer comfortabel aan onder uw voeten. Splinters zijn niet mogelijk !